Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Ämmän hotelli

Kotisivut:

Y-tunnus: 0883175-7

Osoite: Kurimontie 2,

89600 Suomussalmi

Sähköposti: ofni.taktamsualitotsimiot

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0400282865

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Ämmän hotelli tarjoaa edullista majoitusta Suomussalmella, Ämmänsaaren taajamassa.

Hotelli on kahdessa kerroksessa, joista toisessa kerroksessa on neljä huonetta (oma wc+suihku) ja yhteinen keittiö.

Alhaalla on viisi huonetta, joihin mahtuu 3-4 henkilöä yhteen huoneeseen. Kaikissa alakerran huoneissa on minikeittiö kaikilla keittiövarusteilla. Kaikissa huoneissa sekä yläkerrassa että alakerrassa on wc- ja suihku sekä televisio. Huoneissa on myös ilmainen wifi-yhteys.

Toisessa  kerroksessa on myös uusi puoli, missä on kaksi tilavaa perhehuonetta omalla keittiöllä + wc/suihkulla. Huoneisiin mahtuu 4-5 hlöä/huone. Tässä kerroksessa on myös tilava sauna, viihtyisät oleskelutilat, jossa minikeittö, iso tv seinällä, videotykki ja ulkoparveke.

Hotellin 12 huoneeseen mahtuu yhteensä 20-30 henkilöä, joten pienille ryhmille hotelli on kuin tilauksesta. Hotelli sijaitsee viitostien tuntumassa, vajaan kilometrin päässä Ämmänsaaren keskustasta.

Osoite on Kurimontie 2.

https://www.tilausmatkat.info

Idyllinen Majatalo Oilola sijaitsee viitostien varressa, vain noin 750 m päässä Suomussalmen keskustasta, Ämmänssaaresta. Majatalo Oilola valmistuu kokonaisuudessaan talven 2021 aikana. Kaksi alakerran huonetta on jo vuokrattavissa joulukuussa 2020.

Sijainti: Suomussalmen keskustasta n. 750 m pohjoiseen.

Avoinna: Ympäri vuoden.

Palvelut: Hotellissa yhteinen sauna, tilava kylpyhuone sekä oleskelutila, jossa voi järjestää esim. kokouksia ja saunailtoja. Ilmainen wifi-yhteys, tilava parkkialue ja ilmainen pysäköinti. Rajoitettu määrä auton sähköpistokkeita.

Tilat: Alakerta: 3 kpl 2-3 hengen huoneita, joissa kaikissa huoneissa minikeittiö kaikilla varusteilla, TV, WC ja suihku + Pirtti jota vuokrataan perhehuoneena ja myös perhejuhliin

Yläkerta: 2 kpl 2 hengen huonetta, joissa molemmissa huoneissa on TV. Toisessa huoneessa on minikeittiö. Yhteinen WC + suihku. Lisäksi yläkerrassa on yhteinen, isompi tila, jossa voi pitää kokouksia tai järjestää esim. joogaa -myös joogaohjaaja on saatavilla etukäteen tilauksesta. Majatalo Oilola on oiva paikka esim. joogaretriittien pitoon! -kysy tarjous koko Majatalon vuokraamisesta!