Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin


Moxiecon Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 2823309-2

Osoite: Kallisenhaara 3,

90400 Oulu

Sähköposti: if.noceixomofni

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Moxiecon Oy: 02970310300
0504923663

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Moxiecon Oy on erikoistunut tuottamaan laadukkaita talotekniikkaratkaisuja ja kiinteistöautomaatiopalveluita sekä konsultti- ja asiantuntijapalveluita. Yrityksen kotipaikkakunta on Oulu ja Moxiecon toimii koko Suomen laajuisesti käyttäen alan parhaita laitteita ja järjestelmiä.

Kiinteistöautomaatiopalvelumme kattavat mm. taloteknisen suunnittelun ja -konsultoinnin sekä automaatiourakoinnin, -saneeraukset, -huollot -ja asennukset.
Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen ja asiakaslähtöiseen palveluiden tuottamiseen innovatiivisella otteella.

Taloteknisillä järjestelmillä on tärkeä rooli kiinteistön oikeanlaisen toiminnan kannalta. Asiakaskohderyhmiämme ovat mm. isännöitsijät, kiinteistöjen omistajat, rakennusliikkeet ja talotekniset yritykset sekä julkisen sektorin organisaatiot.

Moxieconilla on yli 20 vuoden talotekniikka-alan kokemus taloteknisten järjestelmien ja rakennusautomaatioiden toimittamisesta, asentamisesta sekä huoltamisesta ja olemme edelläkävijä yhtenä Suomen talotekniikan toimittajista. Olemme kotimainen yritys, jossa painotetaan luotettavuutta ja asiakaspalvelua.